Quote of the Day: "xsdp la megi ayam...seksa batinku memakan nyer..." (Sungguh cumel)

Makin hari makin sayang....
Bile tension, bile stress, pandang muke dia terus tersenyum...
Bile marah and rasa nak ngamok, pandang muke dia terus xjadi marah...
Walaupun kene stay up late sebab dia, tapi takpe...
sebab sehari tak dapat chat dgn dia, rasa tak lengkap hari ku...
walaupun masih tak tau ape perasaan sebenar...

malas juge mau fikir
hanya harap semuanya okay

Hari ni aku keluar submit assignment. Rasa lega dapat keluar dari sarang. Berhari2 aku tak keluar langsung dari rumah. Rimas juge rasa. Rasa rugi sangat sebab hanya dalam beberapa hari tak melihat dunia luar, banyak juge perubahan yang aku terlepas...

Pokok2 favourite aku dah bertukar warna. Bunga pink kesayangan aku dekat dengan Clock Tower dah hilang tak wujud. Tak pasti samada gardener buang sebab perubahan musim or die memang akan mati bila musim berubah dan hidup bila spring n summer je.
Rasa awkward bila berjalan2 dalam uni. Yelah minggu lepas boleh dikira berapa class je yang aku attend. Itu pun keluar rumah, ke class, balik. xkemana2 juge. Dah lah seblm tu cuti 2minggu.. Well, skrg tgh berusaha catch up dgn ape yg aku missed out. Banyak benda perlu dibuat.

4 comments:

FeLiciap7 said...

Cik Hassan kesayangan,

Awwwwwwww............hehehehe....

Mata penaku Habis dakwat said...

Mis Ai Fang Pi,

wat awwww, awwww? Hahahaha

Loving Life said...

wah wah atie.. lama x nampak die.. sibuk bcintan cintun rupanya.. ;P

Mata penaku Habis dakwat said...

Hehe.. hi miss Loving Life...

I dont know lah whether this can b classified s "berchenta cintun or not"... ngak faham juge..

btw, havent seen u for a while... miss u n i hv sth for u oso...