Tepat jam 11.32am, 20th May 1988.. lahirlah sorg bayi perempuan yg diberi nama Nur Izzati Hassan. Semenjak waktu tu..hingga lah ke hari ni... macam2 dah berlaku dlm hidup dia.. Macam2 juge dia dah belajar tentang hidup. Not to mention..d different birthdays each year. Dah 21 tahun detik tu berlalu.. Dan dah 21 tahun juge dia hidup menumpang di Bumi Allah dan menggunakan segala nikmat dan khazanah tuhan. Atas kesedaran itu, dia duduk bertafakur inside her sweet, little shelter in The Cambridge, mensyukuri nikmat hidup yg diberikan selama ni dan menyedekahkan beberapa cebis kalam Allah buat insan2 yg disygi - yg telah pergi mengadap Allah mahupun yg msh hidup meumpang seperti dia di dunia ni.

I am thanking all my thoughtful friends and loving family for remembering this day. Plus, d fact that I managed to collect more than a hundred dollar for d World Vision program today, cheers up my day!! Yay!

My Birthday Wish this year: Saye mau sorg steady BOYFRIEND. (seoraaaang je pun jadilah!)

5 comments:

Unknown said...

happy besday lalink..smg dpt steady bf ya! amin..

Cik Zuliana. said...

happy birthday atie...semoga impian menjadi kenyataan,jaga diri di sana...dan mish u so much..

Mata penaku Habis dakwat said...

Tq asrul.. hehe amiinnn. msh mencari dan menunggu... hampir2 gv up sudey

Mata penaku Habis dakwat said...

tq yana mish u lotssss

Mata penaku Habis dakwat said...

Leen!!! Apsal ko jadi asrul lak ni???