Aku kebosanan duduk kat rumah.
Tiba2 rasa macam nak mandikan kucing gemukku yang kontot dan berbulu tebal serupa kambing biri2 tu.
Tapi, macam xsanggup nak kene cakar dengan dia yang garang.
hair drier pun takda kat rumah ni.





P/s- Kucing ni bukan bunting ye. Dia memang gumuk macam pregnant.

4 comments:

Loving life. said...

ya Allah, gemok gile. mmg mcm sheep nz! die blh main ke, tdo aje spjg hari?

Mata penaku Habis dakwat said...

kan kan kan! tu tak tgkbila dia lari.. lagi mcm kambing biri2. terlompat2 pastu lari terkedek2 sb gumuk sgt. haha! Past lari sndol sume benda sbb xblh brek momentum bsr plus kaki licin berbulu.

James said...

tumpang lalu yer~ kiut miut kucing u >.< kucing i dah kempis dah lepas beranak dua minggu lalu :P

Mata penaku Habis dakwat said...

oh sure2.. nak lalu lalang selalu pun xpe.

btw, congrats on the newly born kitties!

now im stuck @ home with my fat cat yg kerjanya tido, makan je tu. makan nak bersuap n keluar rumah nak berteman. duduk rumah sorg pun xboleh tutup lampu.

Over kan kucing debab tu..