Thanks to Intan.. hahahha!

Bosan dah aku ngadap templates yg ade kat blogspot ni. And nasib baik gak last year ade amik paper Compsci, at least paham lah gak CSS and XML codes yg ade tuh... wpun it's undoubtedly berjaya membuatkan aku stress and menyumpah seranah sepanjang aku mengedit template blog ni.

However, if you guys realise there is a section called "Friends' Blogs" which supposed to be specifically for a list of friends' blogs. The section is still there which means I managed to keep that stupid widget in the sidebar. However, all the contents of the widget..*poosh* disappeared! Damn it! Now I have to gather all their blogs agaaaaiiin.... *sigh* (-_-")

And not to mention..my face is there???!!!! What the heck?! Mamposlah..tak kuasa I nak layan, you! Biaq pi lah mcm tu.

Kang beberapa hari lagi, korang akan tengok blog ku berwajah baru lagi.. hahaha saje nk mengshow off kan templates2 yang endah2 and awesome2 hahahaha....

8 comments:

Adlina said...

Harharhar~ Mantap2. Sgtlah feminin, sepertinye Atie. Aku menunggu layout baru pilihan hatimu~

Blogspotku yg lapok juge aku gune skang. Sesaje nak praktis bahasa2 yg aku da lame x praktis. Ko jgn terkezut kalo nmpk muke aku kat follower tu :3

Mata penaku Habis dakwat said...

hah?!!! (muke terkejut beruk tgk muke ko kat follower list aku) hahahaha guling2...

feminin kaaann shooo syukeee... wink2
Lol sungguh atie!

Ko mmg blogger berjaya. Blogspot lapuk pun, ko ade life journal yg way advance haha

Mata penaku Habis dakwat said...

oh..tambahan. Perasan tak page aku ni takde Navbar kat atas page ni??? haha..tu lagi satu halnye.

Dah syok2 terkebil2 merenung blog pink ku ni..bila nk msuk dashboard br prsn xde Navbar! Damn! Mcm mn nk g dashboard cmni?? Puaslah aku menekan sume button yg ade. hahaha last2 aku kene click profile sdr br leh g dashboard. Kesengalan melampau!

Adlina said...

Ooooo, ha ah.... Aku pon br prasan xde navbar. Harhar... Selamat la ye. Tp aku lg kagum yg kat Friends' Blogs tu ade muke ko. Lolz!

Mata penaku Habis dakwat said...

hahaha...pasal muka aku kat friends blog tu akhrnya aku dah tau ape mslhnye..hahaha

Dah ok daa... lol stiiiil kene gather blk blog sume org cissss

Adlina said...

Ha ah. Lol. Biol tul template tu pon.Takpe, rileks. Bleh stalk blog org2 tu sume :D

Btw memandangkan ko sangat beraktif berblog, dan org len juge mengomen kekadang, aku mencadangkan ko menginstallkan bende yg sangat berpekdah di blogspot bername IntenseDebate seperti yg kugunekan di sini:
http://passerottomio.blogspot.com/2009/07/una-piccola-introduzione.html

Mende same gak ar aku gune kat blog yg ori. Kalo ko reply komen utk someone, xla org len pun dpt notification :D Leh reply individually.

Jadikan ia latihan utk advanced blogging ;) - alang2 ade time cuti nih, lol.

Loving life. said...

sgt. cantik. mcm kad kawen je blog atie. hehe.

Mata penaku Habis dakwat said...

hehe tq ain... mcm kad kawen eh?? wink2*
mungkin dah ade petanda2 da tuuu hahahhaa... no.. no.. dont take me seriously..lol